لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
شوربا یکی از غذاهای اصیل اصفهانه که از ترکیب ماش، لپه، گوشت چرخکرده و سبزیجات به دست میاد. شاید در یک نگاه این غذا رو شبیه به آش ببینید، با این تفاوت که در شوربا از گوشت استفاده میشه. حضور تاثیرگذار شلغم و ویتامین ث از دلایل بارز اهمیت این غذاست. برای روزهای سرد سال و دوران نقاهت پس از سرماخوردگی، تناول شوربا سبزی توصیه میشه. بریم با جانبو مگ درستش کنیم.
ماش، لپه و برنج را به صورت جداگانه برای 1 شب در آب خیس کنید.
سبزی آش را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید
۲ عدد پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید و در روغن با زردچوبه سرخ کنید.
بهتره سیرها رو رنده کنید، سرخ کنید و بوی سیر که بلند شد از روی حرارت بردارید
1 دونه پیاز را رنده کنید، آبش رو بگیرید و همراه با گوشت و ادویه ورز بدید و ریز قلقلی کنید و در نهایت تو روغن سرخ کنید!
در یک قابلمه تا نیمه آب پر کنید، کمی روغن بریزید و نمک بپاشید.
پس از جوش آمدن قالمه ماش و لپه خیس کرده رو اضافه کنید
در قابلمه رو محکم ببندید
1 ساعت کافیه تا حبوبات بپزه
برنج و با سبزی به شوربا اضافه کنید
گوشت قلقلی رو با شلغم خرد کرده به آش اضافه کنید، در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا سر نره.
2 ساعت زمان که گذشت
بوی شوربا بلند میشه
یعنی آماده ست!
نوش جان