Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی آش شوربا سبزی

دستور تهیه آش شوربا سبزی

کد رسپی: 1070218

شوربا یکی از غذاهای اصیل اصفهانه که از ترکیب ماش، لپه، گوشت چرخکرده و سبزیجات به دست میاد. شاید در یک نگاه این غذا رو شبیه به آش ببینید، با این تفاوت که در شوربا از گوشت استفاده میشه. حضور تاثیرگذار شلغم و ویتامین ث از دلایل بارز اهمیت این غذاست.  برای روزهای سرد سال و دوران نقاهت پس از سرماخوردگی، تناول شوربا سبزی توصیه میشه. بریم با جانبو مگ درستش کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 18 مرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
180 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

اسفناج
20 فنجان، خرد شده
تره فرنگی
3 عدد متوسط
نعناع خشک شده
5 قاشق چایخوری
گشنیز خشک
4 قاشق چایخوری
جعفری خشک شده
5 قاشق چایخوری
پیاز
3 عدد متوسط
سیر
3 حبه
گوشت چرخ کرده
250 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
شلغم
2 عدد متوسط
برنج سفید
1 فنجان
ماش
1 فنجان
لپه
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ماش، لپه و برنج را به صورت جداگانه برای 1 شب در آب خیس کنید.

سبزی آش را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید

۲ عدد پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید و در روغن با زردچوبه سرخ کنید.

بهتره سیرها رو رنده کنید، سرخ کنید و بوی سیر که بلند شد از روی حرارت بردارید

1 دونه  پیاز را رنده کنید،  آبش رو بگیرید و همراه با گوشت و ادویه ورز بدید و ریز قلقلی کنید و در نهایت تو روغن سرخ کنید!

 

مرحله 2

در یک قابلمه تا نیمه آب پر کنید، کمی روغن بریزید و نمک بپاشید.

پس از جوش آمدن قالمه ماش و لپه خیس کرده رو اضافه کنید

در قابلمه رو محکم ببندید

1 ساعت کافیه تا حبوبات بپزه

برنج و با سبزی به شوربا اضافه کنید

گوشت قلقلی رو با شلغم خرد کرده به آش اضافه کنید، در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا سر نره.

2 ساعت زمان که گذشت

بوی شوربا بلند میشه

یعنی آماده ست!

نوش جان

ارزش غذایی:

2453
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم