Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی اوماج چغندر اصفهان

دستور تهیه اوماج چغندر اصفهان

کد رسپی: 1070220

اوماج نوعی آش محسوب میشه که از قدیم الایام بین ایرانیان محبوب بوده. اوماج چغندر اصفهان راحت درست میشه و برای فصل زمستان و شب یلدا یکی از بهترین گزینه‌هاست. چغندر یکی از سبزیجات ریشه‌ای است که حاوی پتاسیم، ویتامین ث و آهن می‌باشد. چغندر رو پس از پخت "لبو" صداش میزنن. رنگ این آش هم زیبا به نظر می‌رسد. طرز تهیه اوماج چغندر سرکه اصفهان رو برای 4 نفر با جانبو مگ مرور کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 19 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
50 دقیقه
تعداد بشقاب:
6

مواد لازم:

آرد گندم
1 فنجان
سرکه سیب
4 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
لبو
3 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1

این آش به سادگی آب خوردن تهیه می‌شود.

اول از همه چغندرهای نازنین رو بشویید و رنده کنید.

در قابلمه با آب بزارین تا بپزه

پس از پخت، آرد رو با کمی آب مخلوط کنید تا حل شود

حالا به لبو یا همان چغندر پخته اضافه کنید

در انتها نمک  رو اضافه کنید

بعد از اینکه طعم‌هابا هم ترکیب شدن، اوماج چغندر رو در ظرفی سرو کنید و کمی سرکه روی آن بریزید (توجه کنید که هر دو نوع سرکه سفید و قرمز رو میتونید استفاده کنید و این کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد)

غذا آماده است. این آش طعم قدرتمندی دارد تا جایی که با وصف آن آب از دهان می افته.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

597
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم