لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اوماج نوعی آش محسوب میشه که از قدیم الایام بین ایرانیان محبوب بوده. اوماج چغندر اصفهان راحت درست میشه و برای فصل زمستان و شب یلدا یکی از بهترین گزینههاست. چغندر یکی از سبزیجات ریشهای است که حاوی پتاسیم، ویتامین ث و آهن میباشد. چغندر رو پس از پخت "لبو" صداش میزنن. رنگ این آش هم زیبا به نظر میرسد. طرز تهیه اوماج چغندر سرکه اصفهان رو برای 4 نفر با جانبو مگ مرور کنیم.
این آش به سادگی آب خوردن تهیه میشود.
اول از همه چغندرهای نازنین رو بشویید و رنده کنید.
در قابلمه با آب بزارین تا بپزه
پس از پخت، آرد رو با کمی آب مخلوط کنید تا حل شود
حالا به لبو یا همان چغندر پخته اضافه کنید
در انتها نمک رو اضافه کنید
بعد از اینکه طعمهابا هم ترکیب شدن، اوماج چغندر رو در ظرفی سرو کنید و کمی سرکه روی آن بریزید (توجه کنید که هر دو نوع سرکه سفید و قرمز رو میتونید استفاده کنید و این کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد)
غذا آماده است. این آش طعم قدرتمندی دارد تا جایی که با وصف آن آب از دهان می افته.
نوش جان!