لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
موقعی که داشتم این رسپی رو در جانبو مگ مینوشتم، فایلی از لورنا مک کنیت موسیقیدان کانادایی در گوشم زمزمه میشد. در نظرم پاستا آرتیشو با طعم ویولون تداعی شد. یکی نیست بگوید ارتباط این ساز با کنگر فرنگی یا همان آرتیشو چه میتواند باشد. پاستا آرتیشو غذایی است که با موسیقای هر فرد هاهنگی دارد. آرتیشو را از قرتی سبزی فروشیهای معتبر شهر خود تهیه کنید.
5 لیتر آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستور بسته بپزید. آبکش کنید، نصف فنجان آب ماکارونی را ذخیره کنید تا کار تهیه سس تمام شود.
اگر بیکن در دسترستون نیست میتونید فیله گوساله رو بصورت نواری برش زده و استفاده کنید. بیکن را در یک تابه بزرگ بپزید تا خوب سوخاری و ترد شود. بیکن یا فیله گوساله را بردارید، بگذارید خنک شود و تکههای بیکن را نگه دارید.
در همین حین 5 لیتر آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا بوکاتینی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید و فراموش نکنید 2 فنجان از آب پاستا را برای سس نگه دارید.
روغن زیتون و کره را به همراه بیکن یا فیله روی حرارت متوسط به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کره کم کم ذوب شود. موسیر و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید تا روغن معطر شود (خیلی کم فقط 30 ثانیه). کنگر فرنگی یا ترشی کنگر را اضافه کنید و اجازه دهید تا در روغن ترد شود. حرارت را کم کنید، اسفناج را اضافه کنید و درب ماهیتبه رو بزارید تا شبیه برگ پژمرده شود، نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید.
پاستا را به همراه نصف فنجان خامه صبحانه و آب پاستایی که ذخیره شده بود را داخل ماهیتابه بریزید. حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و مرتب هم بزنید تا ترکیب شوند. غذا آماده است حالا با پنیر پارمزان (پارمسان) و کمی بیکن تزیین و سرو کنید.