Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی پیتزا آلفردو

دستور تهیه پیتزا آلفردو

کد رسپی: 010235

تقریبا همه ما با سس آلفردو و پاستا آشنایی داریم. پیتزا با این سس ترکیب جذابیه که حتما خوشتون میاد. این سس محبوب ایتالیایی در سال 1914 توسط سرآشپز آلفردو دی للیو ابداع شد. از چاشنی آلفردو برای پاستا و پیتزا استفاده میشه. در این مقاله جانبو مگ درباره رسپی پیتزا آلفردو براتون نوشتیم که امیدواریم بپسندید و در زندگی به کار بگیرید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی: