لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
در فرهنگ دهخدا آمده " آبگوشت بزباش خوراکی است که از سبزی و پسته آماده شده باشد". این آبگوشت میان تهرانیها هم رایجه و جزو غذاهای اصیل به شمار میره. بزباش در شهرهای آذری زبان مثل اردبیل هم هواداران خاص خودش رو داره. این غذا مناسب افراد گوشتخوار و علاقهمند به غذاهای آبکی و تیلیتی است. به طور معمول گوشت این غذا در قالب گوشت کوبیده سرو میشود. بریم آبگوشت بزباش اردبیلی رو با جانبو درست کنیم. همراه ما باشین.
خب قراره یه آبگوشت متفاوت درست کنیم.
اول از همه حبوبات رو خیس میکنیم و با مقداری آب میزاریم پخته بشه.
در انتهای پخت کمی نمک اضافه میکنیم، این کار حدودا 2 ساعت زمان میبره که البته به جنس حبوبات هم بستگی داره.
حالا نوبت به گوشت و پیاز میرسه که با هم تفت میدیم و میزاریم 3 ساعت بپزه.
2 ساعت که از قراردادن گوشت روی اجاق گذشت، رب، گوجه فرنگی تازه، نمک، فلفل سبز تازه، فلفل سیاه و سبزی رو به گوشت اضافه میکنیم.
چهل و پنج دقیقه که سبزیجات رو با گوشت و حبوبات کاملا پخته مخلوط کردیم، غذا رو میچشیم و اگر کم و کسری نداشت، زیر شعله رو خاموش میکنیم.
تو یه کاسه خوشگل سرو کنید.
روی غذا رو با پیازداغ تزئین کنید.
نون سنگک و ماست چکیده با خیار یادتون نره.