لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
بامیه گیاهی است که در هند، خاورمیانه و ایران مورد استفاده قرار میگیرد. بامیه کم کالری است و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A ،C و کلسیم میباشد. بافت بامیه تا حدودی شبیه بادمجان است. آبگوشت بامیه یکی از غذاهای محبوب بین ایلامیها است که در این مطلب جانبو مگ میفهمیم چطور درست میشه.با ما همره باشین.
اول از همه نیت کنید که مثل یه ایلامی اصل این آبگوشت رو ارائه بدید
پیاز رو خرد کنید و در روغن داغ تفت بدید
سیر، گوشت، زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و خووووب تفت بدید
4 لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید گوشت در آرامش بپزه
2 ساعت بعد بامیهها رو پاک کنید، حواستون باشه که دم بامیه رو از ته نگیرید، چون موجب لزج شدن بامیه میشه. بامیه رو پس از با دقت پاک کردن بشویید و بزارید خشک بشه.
بریم قدم بعد…
بامیه که خشک شد داخل یک تابه با روغن یا کره داغ تفت میدیم تا از خامی دربیاد
گوجه فرنگی رو توسط غذاساز پوره میکنیم
رب و گوجه فرنگی آسیاب شده رو به بامیه ملحق میکنیم و نهضت تفت دادن رو ادامه میدیم ( با این کار آب گوجه فرنگی هم کشیده میشود) و بعد به گوشت پخته شده اضافه میکنیم.
سیب زمینی رو هم پوست میگیریم و به قطعات متوط تقسیم میکنیم و به محتویات آبگوشت اضافه میکنیم.
بزارید مواد با هم غل بخورن
آبگوشت که به روغن افتاده دلالت بر تکمیل پختن داره.
نمک یادتون نره.
با نان سنگک و عشق میل کنید.
نوش جان!