Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی ایلام آبگوشت بامیه

دستور تهیه آبگوشت بامیه

کد رسپی: 1070400
4.6 (20)
15 دیدگاه

بامیه گیاهی است که در هند، خاورمیانه و ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. بامیه کم کالری است و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین  A ،C و کلسیم می‎‌باشد. بافت بامیه تا حدودی شبیه بادمجان است. آبگوشت بامیه یکی از غذاهای محبوب بین ایلامی‌ها است که در این مطلب جانبو مگ می‌فهمیم چطور درست میشه.با ما همره باشین.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 29 شهریور 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
45 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

گوشت بره
400 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
سیر
2 حبه
بامیه
400 گرم
گوجه فرنگی
3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان
1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی
200 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

اول از همه نیت کنید که مثل یه ایلامی اصل این آبگوشت رو ارائه بدید

پیاز رو خرد کنید و در روغن داغ تفت بدید

سیر، گوشت، زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و خووووب تفت بدید

4 لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید گوشت در آرامش بپزه

2 ساعت بعد بامیه‌ها رو پاک کنید، حواستون باشه که دم بامیه رو از ته نگیرید، چون موجب لزج شدن بامیه میشه. بامیه رو پس از با دقت پاک کردن بشویید و بزارید خشک بشه.

بریم قدم بعد…

مرحله 2

بامیه که خشک شد داخل یک تابه با روغن یا کره داغ تفت میدیم تا از خامی دربیاد

گوجه فرنگی رو توسط غذاساز پوره می‌کنیم

رب و گوجه فرنگی آسیاب شده رو به بامیه ملحق می‌کنیم و نهضت تفت دادن رو ادامه میدیم ( با این کار آب گوجه فرنگی هم کشیده می‌شود) و بعد به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم.

  • نهضت یعنی حرکت

سیب زمینی رو هم پوست می‌گیریم و به قطعات متوط تقسیم می‌کنیم و به محتویات آبگوشت اضافه می‌کنیم.

بزارید مواد با هم غل بخورن

آبگوشت که به روغن افتاده دلالت بر تکمیل پختن داره.

نمک یادتون نره.

با نان سنگک و عشق میل کنید.

نوش جان!

 

 

ارزش غذایی:

1814
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.6 از 5
20 امتیاز ثبت شده
5
16
4
1
3
2
2
0
1
1