Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی یاوان آشی

دستور تهیه یاوان آشی

کد رسپی: 1070110
5.0 (1)
1 دیدگاه

یاوان آشی یا یوآن آشی یکی از غذاهای آمیخته با آب و سبزی مشهور در اردبیله. برنج، عدس و گوشت چرخ کرده از دیگر مواد تشکیل دهنده این آش مغذیه. یه پیشنهاد خوب برای روزهای سرد زمستونه و برای طرفدارانش بی‌نهایت خوشمزه است!  با اقیانوس بیکران آشپزی جانبو مگ و یاوان آشی اردبیل همراه شو.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 20 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

پیاز
2 عدد متوسط
عدس
1 فنجان
گوشت چرخ کرده
500 گرم
برنج سفید
1 فنجان
جعفری
3 فنجان، خرد شده
گشنیز
3 فنجان
اسفناج
10 فنجان، خرد شده
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

عدس و برنج رو در قابلمه مناسب برای آش با مقداری آب که تا روی مواد بالا بیاد بزارید تا مغز پخت بشه. حدود 8 دقیقه بعد سبزی، پیاز داغ و شلغم رو اضافه کنید.

در این فاصله گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، نمک و کمی فلفل مخلوط کنید و ورز بدید تا مزه‌دار بشه. (البته از طعم‌دار شدن غذا از قبل مطلع باشید)

گوشت‌ها رو قلقلی کنید و بعد از نیم‌پز شدن شلغم به آش اضافه کنید تا خوب پخته بشه.

مرحله 2

 

  • گوشت رو تست کنید که خوب پخته شده باشه.
  • کمی نمک و فلفل برای طعم بهتر اضافه کنید.
  • آش رو در ظرف مخصوص سرو کنید.

 

نوش جان!

 

ارزش غذایی:

2734
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0