لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
یاوان آشی یا یوآن آشی یکی از غذاهای آمیخته با آب و سبزی مشهور در اردبیله. برنج، عدس و گوشت چرخ کرده از دیگر مواد تشکیل دهنده این آش مغذیه. یه پیشنهاد خوب برای روزهای سرد زمستونه و برای طرفدارانش بینهایت خوشمزه است! با اقیانوس بیکران آشپزی جانبو مگ و یاوان آشی اردبیل همراه شو.
عدس و برنج رو در قابلمه مناسب برای آش با مقداری آب که تا روی مواد بالا بیاد بزارید تا مغز پخت بشه. حدود 8 دقیقه بعد سبزی، پیاز داغ و شلغم رو اضافه کنید.
در این فاصله گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، نمک و کمی فلفل مخلوط کنید و ورز بدید تا مزهدار بشه. (البته از طعمدار شدن غذا از قبل مطلع باشید)
گوشتها رو قلقلی کنید و بعد از نیمپز شدن شلغم به آش اضافه کنید تا خوب پخته بشه.
نوش جان!