لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کباب حسینی اصفهان همون کباب چوبیه خودمونه که اینجا اسمش فرق داره. کباب چوبی اساسا با سینه مرغ داخل سیخ چوبی در ماهیتابه درست میشه که در برخی شرایط و با توجه به سلیقه افراد از گوشت گوسفند هم استفاده میشه. دنبه در این غذا اختیاریه و اصراری بر مصرف اون نشده. بریم بهتره سیخ رو قبل از کباب زدن مرطوب کنید و کمی روغن بهش بمالید. مشابه این غذا در مراکش هم هم سرو میشه. بریم ببینیم با رسپی جانبو مگ چطور کباب حسینی درست میشه.
اول از همه سیخ چوبی باید تهیه کنید که در اکثر سوپرمارکتها موجوده. سیخ چوبی رو داخل آب قرار بدین تا خیس بشه. ( این کار برای طعم اوریجینال گوشت باید انجام بشه)
گوشت گوسفند یا مرغ رو به طول 2 و قطر 4 سانتیمتر برش بدید.
سیخها رو از آب دبیارید و چرب کنید.
به این ترتیبی که بهتون میگیم سیخ بزنید.
اول یک تکه گوشت
دوم دنبه یا قارچ
سوم پیاز کوچک
چهارم فلفل دلمهای
سیخها رو در تابه مخصوص قرار بدید و مقادیری از فلفل سیاه، دارچین و زعفران بپاشید.
در تابه رو محکم ببندید تا بخار کند و آب پز شود
این غذا بهتره با حرارت خودش بپزه
بریم مرحله بعد
حالا وقتش شده که نمک رو با کمی آب، رب یا زعفران مخلوط و روی گوشت تقریبا پخته بریزید.
اجازه بدید آب کباب کاملا کشیده شود.
کباب حسینی برای افرادی که طرفدار رسپیهای سالم و بدون روغن هستند عالی، البته در صورتی که از دنبه و هیچ گونه روغنی استفاده نکنید!
سالاد لبنانی کنار این غذا عالیه!