Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی پیچاق قیمه

دستور تهیه پیچاق قیمه

کد رسپی: 1070107
4.0 (2)
2 دیدگاه

وقتی اسم قیمه میاد یاد لپه و گوشت و سیب زمینی خلالی میفتیم، اما باید بهتون بگم که این رسپی پیچاق قیمه کمی متفاوت با دیگر قیمه‌ها است. یکی از معانی اصلی پیچاق به زبان آذری یعنی" چاقو"! این غذا رو ممکنه در خانه یک اردبیلی یا در سفر به این استان تست کنید. بریم ببینیم چطوری می‌تونیم پیچاق قیمه اردبیل رو با جانبو مگ درست کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 20 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
45 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

گوشت بره
400 گرم
تخم مرغ
4 عدد متوسط
بادام
30 گرم
زعفران
5 قاشق چایخوری
کره
2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر کاری
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
2 قاشق چایخوری
پیاز
4 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1
  • قبل از هر کاری خلال بادام رو با آب نیم گرم بخیسانید تا نرم بشه
  • روی حوله پخش کنید تا آبگیری بشه
  • خلال‌ها رو در یک تابه کمی حرارت بدید تا از خامی دربیاد
  • در قابلمه خورش پیاز رو نه چندان ریز خرد کنید و با کره تفت بدید
  • چند دقیقه بعد تکه‌های گوشت رو اضافه کنید و با زردچوبه، فلفل و پودر کاری کمی تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه
  • 4 لیوان آب اضافه کنید تا گوشت بپزه
مرحله 2
  • پس از پخت گوشت، خلال بادام و زعفران دم کرده و پودر هل رو اضافه‌ می‌کنیم
  • اجازه بدید آب خورشت کم بشه تا طعم بهتری داشته باشه
  • یک عدد تخم مرغ روی خورش بشکونید تا بپزه
  • نمک و آبغوره رو هم اضافه کنید
  • حواستون باشه شور یا ترش نشه که همه پسند باشه

 

برنجت دم کشیده؟

یه کفگیر برنج

3 قاشق پیچاق قیمه

نوش جان!

 

ارزش غذایی:

2003
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.0 از 5
2 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0