لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
قارنی یاریخ همون بادمجون شکم پرِ خودمون هست که در تبریز جزو غذاهای اصیل محسوب میشه. در هر رستوران بومی تبریز این غذا رو تو قسمت پیش غذا منو خواهید دید.
قارنی یاریخ برای گیاهخوارن با جایگزینی سویا به جای گوشت فوق العاده نیست؟!
بریم سراغ رسپی این غذا و همراهی با جانبو مگ!
بادمجونها رو پوست بگیرید.
از طول بادمجان به 2 قسمت تقسیم کنید.
توی بادمجون رو خالی کنید( تخم بادمجون در تلخی طعم این آیتم سبزیجاتی نقش موثری دارد.
برای نیم ساعت بادمجونها رو در محلول آب و نمک بزارید تا هیچگونه تلخی به جا نماند.
بعد بادنجانها رو زیر آب سرد بگیرید، خشک کنید و در حرارت کم و روغن بزارید تا سرخ شود.
داخل ماهیتابه پیاز و سیر نگینی خرد شده رو با زردچوبه و فلفل اضافه سرخ کنید، طلایی که شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید تا رنگ گوشت خبر از سرخ شدن آن بدهد.
گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب و نمک و تفت بدهید و بعد از سرخ شدن از روی حرارت بردارید. گردوی خرده شده، جعفری ساطوری شده و زرشک را اضافه کنید و خوب مخلوط می کنید.
مواد رو داخل شکم خالی بادمجان بریزید.
بادمجان های شکم پر را بعد از پر کردن داخل یک ظرف پیرکس یا هر ظرف مناسب برای فر بچینید.
دمای 170 درجه فر و نیم ساعت برای پخت بادمجون کافی است.
و بعد اونها رو به یک تابه با احتیاط منتقل کنید.
آب و رب رو با هم مخلوط و وی بادمجان بریزید.
30 دقیقه کافیه
اگه دوست دارین میتونین با کمی پنیر پیتزا گارنیش کنید.
اینم قارنی یاریخ
نوش جان!