لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اوماج آشی در اردبیل و تبریز مشهور و محبوب است. این غذا با حوصله و سبک خاص خودش باید طبخ شود. آرد یک عنصر اصلی در این رسپی محسوب میشود. به عقیده آذریها، این آش در فصل پاییز و زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت وضعیت ایمنی بدن مناسب میباشد. خب سخن کوتاه کنیم، در ادامه مطلب و آش اوماج اردبیل رو با جانبو داشته باشین.
آستین رو بالا بزنید و آرد رو با کمی آب مخلوط کنید، به شکل خمیر که دراومد کمی نمک و زردچوبه بهش بزنید و خوب ورز بدید، به اندازه یه عدس بردارید و گلوله کنید، کف یه سینی بچینید تا خشک بشه.
میتونید از کولر یا پنکه برای زودتر خشک شدن هم استفاده کنید.
پیاز رو با کره تفت بدید تا خوشمزه سرخ بشه.
آب گوشت مغذیمون رو به پیاز اضافه کنید.
شعله حرارت هم متوسط باشه لطفا.
عدس خیس خورده رو به آب گوشت اضافه کنید.
سبزی خوب شسته و خرد شده هم باید به بچهها تو قابلمه ملحق بشن.
حالا وقت عضو اصلی غذا یعنی اوماجه.
اوماجها رو آروم آروم اضافه کنید.
اوماج که باد کرد، یعنی آش آمادهست!
نوش جانتان باشد.