Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی آش اوماج اردبیل

دستور تهیه آش اوماج اردبیل

کد رسپی: 1070106

اوماج آشی در اردبیل و تبریز مشهور و محبوب است. این غذا با حوصله و سبک خاص خودش باید طبخ شود. آرد یک عنصر اصلی در این رسپی محسوب می‌شود. به عقیده آذری‌ها، این آش در فصل پاییز و زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت وضعیت ایمنی بدن مناسب می‌باشد. خب سخن کوتاه کنیم، در ادامه مطلب و آش اوماج اردبیل رو با جانبو داشته باشین.  

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 20 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

پیاز
4 عدد متوسط
آرد گندم
1 فنجان
پودر زردچوبه
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
کره
1 قاشق غذاخوری
عدس
1 فنجان
ریحان
15 برگ
تره فرنگی
5 عدد متوسط
مرزه
4 قاشق چایخوری
عصاره گوشت
2 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

آستین رو بالا بزنید و آرد رو با کمی آب مخلوط کنید، به شکل خمیر که دراومد کمی نمک و زردچوبه بهش بزنید و خوب ورز بدید، به اندازه یه عدس بردارید و گلوله کنید، کف یه سینی بچینید تا خشک بشه.

می‌تونید از کولر یا پنکه برای زودتر خشک شدن هم استفاده کنید.

پیاز رو با کره تفت بدید تا خوشمزه سرخ بشه.

آب گوشت مغذی‌مون رو به پیاز اضافه کنید.

شعله حرارت هم متوسط باشه لطفا.

 

مرحله 2

عدس خیس خورده رو به آب گوشت اضافه کنید.

سبزی خوب شسته و خرد شده هم باید به بچه‌ها تو قابلمه ملحق بشن.

حالا وقت عضو اصلی غذا یعنی اوماجه.

اوماج‌‎‌ها رو آروم آروم اضافه کنید.

اوماج که باد کرد، یعنی آش آماده‌ست!

نوش جانتان باشد.

ارزش غذایی:

1683
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم