Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه یپراخ دلماسی

کد رسپی: 1070511

بیاین اسم ترکی دلمه برگ مو رو تو این رسپی صدا بزنیم. "یپراخ دولماسی" اسم اوریجینال این غذای ترکی هست!

تو نواحی ترک نشین دلمه برگ مو به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی هوادارای زیادی رو برای خودش جمع و جور کرده. جوری که تو رستورانا مثل بنز سر میز به عنوان پیش غذا بشقاب دلمه میزارن جلوت.

یپراخ دلماسی رو به روش جانبو مگ درست کنید و رنگی دیگر به زندگی بدید. به همین راحتی!

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 22 مرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
180 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

شوید
250 گرم
مرزه
2 قاشق چایخوری
تره
250 گرم
پیازچه
1 فنجان، خرد شده
برنج سفید
1 فنجان
لپه
1 فنجان
پیاز
2 عدد متوسط
ماست ساده
2 فنجان
بلغور گندم
20 گرم
برگ مو
50 برگ
پودر زردچوبه
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

بلغور و برنج نیم دانه رو در آب بخیسانید.

لپه رو هم بعد از خیساندن با آب و نمک بزارید بپزه.

لپه رو آبکش کنید و تا لعابش بره و کاملا خنک بشه.

پیازها رو مثل نگین خرد کنید.

در روغن داغ سرخ کنید تا نرم و کاراملی بشه.

حالا سبزی معطر، برنج، بلغور، لپه، پیاز سرخ شده، نمک و پودر گل محمدی رو با هم مخلوط می‌کنیم.

تبریزی‌ها معمولا کمی ماست به مایه دلمه اضافه میکنن تا چسبندگی مواد به هم بیشتر بشه و طعم‌ها به خوبی در هم ترکیب بشن.

 

مرحله 2

 

برگ دلمه رو بزارید جلو دستتون و به مدل دلخواه دلمه رو بپیچید.

دلمه‌ها رو در قابلمه چیدمان کنید.

آب بریزید تا جایی که همسطح با دلمه‌ها باشه.

روی شعله ملایم قرار بدید.

45 دقیقه بعد خاموش کنید.

روی دلمه رو  با پیازداغ و مارمالاد زرشک تزئین کنید.

به به!

نوش جان

 

ارزش غذایی:

2941
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم