لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
بیاین اسم ترکی دلمه برگ مو رو تو این رسپی صدا بزنیم. "یپراخ دولماسی" اسم اوریجینال این غذای ترکی هست!
تو نواحی ترک نشین دلمه برگ مو به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی هوادارای زیادی رو برای خودش جمع و جور کرده. جوری که تو رستورانا مثل بنز سر میز به عنوان پیش غذا بشقاب دلمه میزارن جلوت.
یپراخ دلماسی رو به روش جانبو مگ درست کنید و رنگی دیگر به زندگی بدید. به همین راحتی!
بلغور و برنج نیم دانه رو در آب بخیسانید.
لپه رو هم بعد از خیساندن با آب و نمک بزارید بپزه.
لپه رو آبکش کنید و تا لعابش بره و کاملا خنک بشه.
پیازها رو مثل نگین خرد کنید.
در روغن داغ سرخ کنید تا نرم و کاراملی بشه.
حالا سبزی معطر، برنج، بلغور، لپه، پیاز سرخ شده، نمک و پودر گل محمدی رو با هم مخلوط میکنیم.
تبریزیها معمولا کمی ماست به مایه دلمه اضافه میکنن تا چسبندگی مواد به هم بیشتر بشه و طعمها به خوبی در هم ترکیب بشن.
برگ دلمه رو بزارید جلو دستتون و به مدل دلخواه دلمه رو بپیچید.
دلمهها رو در قابلمه چیدمان کنید.
آب بریزید تا جایی که همسطح با دلمهها باشه.
روی شعله ملایم قرار بدید.
45 دقیقه بعد خاموش کنید.
روی دلمه رو با پیازداغ و مارمالاد زرشک تزئین کنید.
به به!
نوش جان