لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تصور کنید در بازار ادویه قدم میزنید. چیزی جز رایحه گیاهان خوراکی به مشام نمیرسد. در انگلیسی به آن هربز herbs میگویند. هندوستان به عنوان مهد ادویه در جهان است که گراماسالا پنجابی یکی از آنها است. در ترکیب نوع پنجابی ( ناحیهای در شمال غربی هند) از جوز هندی، میخک، زنجبیل، تخم گشنیز همراه با فلفل سیاه، زیره سبز و سیاه، هل و دارچین هم استفاده میشود.در ادامه به طرز تهیه ادویه گرام ماسالا پنجابی در مجله آشپزی جانبو میپردازیم.
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا پنجابی
زیره و تخم گشنیز را پاک کنید تا ناخالصی نداشته باشد.
مواد ادویه را داخل یک سینی مناسب قرار دهید.
تمام ادویهها را با یک پارچه نازک برای عدم نشستن گرد و خاک بپوشانید و در نور آفتاب برای 2 الی 3 روز قرار دهید.
اول از همه زنجبیل را به دلیل جنس مقاومتر نسبت به سایر آسیاب کنید ( از 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل به جای چوب زنجبیل میتوانید استفاده کنید)
سپس جوز هندی و بعد چوب دارچین را جداگانه آسیاب کنید ( چوب دارچین را از وسط نصف کنید و بعد در آسیاب قرار دهید)
بقیه مواد را اضافه کنید و به خوبی پودر کنید.
ادویه گراماسالا پنجابی را در قوطی شیشهای درب بسته در جای خشک و خنک برای 6 ماه میتوانید نگه دارید.
½ تا ¼ قاشق چایخوری از آن برای پخت یک غذای 4 نفره کافی است.