Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی ادویه گرام ماسالا پنجابی

دستور تهیه ادویه گرام ماسالا پنجابی

کد رسپی: 010810

تصور کنید در بازار ادویه قدم می‌زنید. چیزی جز رایحه گیاهان خوراکی به مشام نمی‌رسد. در انگلیسی به آن هربز herbs می‌گویند. هندوستان به عنوان مهد ادویه در جهان است که گراماسالا پنجابی یکی از آنها است. در ترکیب نوع پنجابی ( ناحیه‌ای در شمال غربی هند) از جوز هندی، میخک، زنجبیل، تخم گشنیز همراه با فلفل سیاه، زیره سبز و سیاه، هل و دارچین هم استفاده می‌شود.در ادامه به طرز تهیه ادویه گرام ماسالا پنجابی در مجله آشپزی جانبو می‌پردازیم.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
0 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

زیره
1 قاشق چایخوری
زنجبیل
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
2 قاشق چایخوری
هل
1 قاشق چایخوری
میخک
1 قاشق چایخوری
دارچین
1 قاشق چایخوری
جوز هندی آسیاب شده
5 قاشق چایخوری
تخم گشنیز
5 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

 

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا پنجابی

 

زیره و تخم گشنیز را پاک کنید تا ناخالصی نداشته باشد.

مواد ادویه را داخل یک سینی مناسب قرار دهید.

تمام ادویه‌ها را با یک پارچه نازک برای عدم نشستن گرد و خاک بپوشانید و در نور آفتاب برای 2 الی 3 روز قرار دهید.

اول از همه زنجبیل را به دلیل جنس مقاوم‌تر نسبت به سایر آسیاب کنید ( از 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل به جای چوب زنجبیل می‌توانید استفاده کنید)

سپس جوز هندی و بعد چوب دارچین را جداگانه آسیاب کنید ( چوب دارچین را از وسط نصف کنید و بعد در آسیاب قرار دهید)

بقیه مواد را اضافه کنید و به خوبی پودر کنید.

ادویه گراماسالا پنجابی را در قوطی شیشه‌ای درب بسته در جای خشک و خنک برای 6 ماه می‌توانید نگه دارید.

½ تا ¼ قاشق چایخوری از آن برای پخت یک غذای 4 نفره کافی است.

ارزش غذایی:

124
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم