لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تو این مطلب جانبو قصد داریم درباره یک نوع غذای هندی با عنوان چیکن بریانی براتون براتون صحبت کنیم. گراماسالا در آسیای و کشورهای هند، پاکستان، نپال، بنگلادش و سریلانکا است، این لغت ریشه عربی به معنای ادویه کوبیده شده نیز دارد. ادویه گراماسالا از هل، دارچین، زیره، سیر و دانههای فلفل تشکیل شده. همچنین ادویه گرام ماسالا یکی از چاشنیهای محبوب و رایج در آشپزی هندی است. این ادویه طعم قدرتمندی در غذا ایجاد میکند و برای مزهدار کردن گوشت و مرغ عالی است. برای تهیه چیکن بریانی به تکههای مرغ و و گرام ماسالا احتیاج داریم که در اکثر فروشگاههای مواد غذایی موجود است.
پیاز را با رنده یا چاقو خلالی خرد میکنیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم تا برشته شود
سیب زمینی متوسط اسلایس شده را در آب و نمک برای 15 دقیقه قرار بدهید و بعد در روغن فراوان سرخ کنید
در قابلمه اصلی زنجبیل و سیر تازه میکس شده رو در روغن تفت میدهیم
4 عدد گوجه فرنگی اسلایس شده را اضافه میکنیم
کمی با سیر و زنجبیل ترکیب میکنیم
ادویه گراماسالا رو هم وارد میکنیم و با سایر مواد تفت میدهیم
حدود 1 دقیقه بعد مرغها را اضافه کرده و با ادویهها مخلوط میکنیم
نمک و بعد پیاز داغ را به خورش اضافه میکنیم
در انتها مقداری از گشنیز و نعنا تازه را ساطوری کرده و روی مواد میریزیم
درب قابلمه رو میگذاریم، زیر شعله رو کم کنید و اجازه بدهید تا مرغ بپزد
اگر در تهیه چیکن بریانی عجله دارید از زودپز استفاده کنید
در این فاصله برنج را خیس و آبکش کنید
کمی روغن کف قابلمه بریزید
یک کفگیر برنج و بعد از مخلوط خورش بریانی که کاملا پخته شده لا به لای برنج بریزید
گشنیز و نعنای خرد شده تازه روی برنج پخش کنید
سیب زمینیهای سرخ شده را هم روی برنج جا بدهید
دوباره برنج بریزید
مرغ بچینید
سبزی و پیازداغ اضافه کنید
تکرار کنید تا قابلمه پر شود
بگذارید برای 30 دم بکشد
در قابلمه رو بردارید
عطر خوب چیکن بریانی را استشمام کنید
به به
نوش جان
“این غذا با ترشی یا ماست و خیار عالیه
ترشی و ماستش رو از جانبو بخر”