لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
شاید نام این غذارا شنیده باشید. پاستا کاسارچه از نواحی سیسیل میآید. اگر به عکس این مقاله همین الان توجه کنید با شکل آن آشنا خواهید شد. ما در این دستور تهیه از پپرونی و سس مخصوص استفاده کردهایم. امیدواریم که در یک عصر با حوصله زمستانی پاستا کاسارچه با پپرونی رو درست کنید، از بخار حرارت آن دلتان به زندگی گرمتر شود و لذت ببرید. با جانبو مگ همراه باشید.
پاستا را تا زمانی که آل دنته (بیش از حد پخته نشود و کمی سفتی داشته باشد) شود، بپزید. 1 فنجان از آب ماکارونی را نگه دارید و بقیه را آبکش کنید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و پس از گرم شدن، سوسیسهای ورقه شده را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید که قهوهای شود. پیاز، سیر، ادویه و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی هایی که از قبل در آب پخته بودید و ربگوجهفرنگی و 1 فنجان آب ماکارونی را اضافه کنید و بگذارید مواد با هم بجوشند. پس از جوشیدن مواد حرارت را کم کنید و بگذارید مواد درون ماهیتابه بدون درب 15 تا 20 دقیقه با هم گرم شوند تا سس غلیظی به دست آید
پاستای کاسارچه، پارمزان رنده شده، خامه غلیظ و نمک و فلفل را به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و اگر سس غلیظ بود کمی از آب ماکارونی که نگه داشته بودید را اضافه کنید تا غلظت ایدهآل حاصل شود.