Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه پیتزا دیترویتی

کد رسپی: 01020700

پیتزا در مهاجرت به آمریکا دستخوش تغییرات نه چندان محسوسی شد. مثلا در شهر دیترویت که در شرق آمریکا واقع شده، پیتزا به جای اینکه گرد باشد مستطیلی است. تقریبا مشابه پیتزا سیسیلی است، با این تفاوت که پنیر چدار هم برای تاپینگ به کار رفته. با طرز تهیه پیتزا دیترویتی و جانبو مگ همراه باشید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
پنیر چدار
2 فنجان، خرد شده
سوسیس پپرونی
700 گرم
پودر سیر
2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز چیلی
1 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1
  • قالب مستطیلی رو بیار.
  • روغن زیتون رو اسپری کن.
  • خمیر رو کاملا پهن کن
  • سس مارینارا، فلفل و پودر سیر و با هم خوب مخلوط کن و روی نون پیتزا پخش کن.
  • از پنیر کالیفرنیایی ورقه‌ای روی پیتزا بزار.
  • اگه پنیر کالیفرنیایی پیدا نکردی از پنیر پیتزا ورقه‌ای استفاده کن.
  • پپرونی و چدار رو اضافه کن.
  • فر رو تا درجه 500 گرم کن و نیم ساعت برای شاهکار دیترویتیت منتظر بمون.

 

آماده‌ است!

نوش جان

ارزش غذایی:

4270
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم