لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
پیتزا پپرونی ساخت دست مهاجرین ایتالیایی در قلب نیویورک است. یک آشپز پیتزا خلاق از پپرونی و پاپریکا فراوان یک بشقاب هیجان انگیز از پنیر و سالامی رو در یک روز خاص در سال 1919 ارائه کرد. مشتری با اولین گاز از پیتزا متوجه اتفاقی متفاوت در ناحیه قوه چشایی شد و شیفته این پیتزا شد. تقریبا همه مردم جهان دست رد به این غذای ناب ایتالیایی نمیزنند. پیر و جوان و کوچک و بزرگ در برابر سبک مورد علاقهشون، دچار شلی دست و پا میشوند و خود را به دست تقدیر پیتزایی میسپارند. غالبا اینطور بوده که پیتزا داخل فر به عمل بیاد، اما همیشه راههای مختلفی برای رسیدن به دوست داشتنیها وجود دارد. شما میتوانید پپرونی را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله گاز فراهم کنید. ما در این مقاله جانبو مگ طرز تهیه پیتزا پپرونی در ماهیتابه رو برای شما فراهم کردیم. همراه باشید.
برای شروع خمیر یا نان نیمه آماده پیتزا رو بر میداریم. اما چون این پیتزا رو قراره تو لیست غذاهای سریع بزاریم پس از نان نیمه آماده استفاده میکنیم.
مواد پیتزا که شامل پپرونی یا سالامی، فلفل پاپریکا میشود را مهیا کنید
پپرونی را به صورت دایرهای خرد کنید
اگر دوست دارید از فلفل دلمهای هم برای تاپینگ پیتزا میتوانید استفاده کنید، اما بهتر است که شکل اوریجینال آن را حفظ کنیم و فقط از پپرونی، پاپریکا و پنیر استفاده کنیم.
کف تابه را باکمی روغن چرب کنید
خمیر یا نان نیمه آماده را کف تابه پهن کنید، و اجازه بدهید یک طرف آن کمی برشته شود
خمیر را برگردانید، روی ان سس کچاب بمالید.
کف نان نیمه آماده رو با سس کچاپ توسط کف قاشق غذا خوری خوب پخش میکنیم.
*سعی کنید سس رو بصورت خطی در قطر نان بریزید و بصورت دورانی از سمت مرکز نان شروع به پخش توسط قاشق کنید.
کمی پنیر رنده شده پیتزا روی سس بریزید تا هنگام کندن اسلایسهای پیتزا مواد روش از نان جدا نشن
پپرونی و هر موادی که دلتان میخواهد را روی نان بچینید
مجددا پنیر رنده شده بریزید و درب تابه را بگذارید
حرارت شعله باید ملایم باشد
از شعله پخش کن استفاده کنید تا خمیر پیتزا به یک اندازه بپزد
پس از اطمینان از پخت کامل، شعبه را خاموش کنید و پیتزا را برش دهید
🍕به همین راحتی پپرونی در تابه درست میشود
نوش جان!