لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
شما هم کاچی دوست دارین؟ اونم کاچی که متعلق به هفت دخترتون باشه!
اسامی غذاهای بومی ایران تفکربرانگیزه! آدم به این فکر میکنه که چه فلسفهای پشت این نامگذاری هست.
کاچی هفت دخترون از جمله دسرهای خوب و مقوی بین ایرانیها است. این غذا رو میشه برای وعده صبحانه یا ماه رمضان به وقت افطار میل کرد.
فراهم کردن کاچی کار چندان سختی نیست، یه جورایی شبیه حلوا رقیقه.
اول از همه آرد الک شده رو در ماهیتابه حرارت میدیم تا بوی خامی گرفته بشه.
کره رو اضافه میکنیم و اجازه نمیدیم رنگ آرد تیره بشه.
آرد رو میذاریم کنار تا کمی سرد بشه
آب رو کم کم به آرد اضافه میکنیم و کم کم هم میزنیم تا یکدست بشه
روی شعله با حرارت پایین قرار بدین
زعفران رو اضافه کنید
شکر و گلاب رو هم اضافه کنید
به هم زدن ادامه بدین.
یادتون باشه که کاچی با حلوا فرق داره و باید رقیق باشه.
مخلوط که یکدست شد از روی حرارت بردارین.
خنک که شد تو کاسه کوچولوهای چینی یا بلوری سرو کنید.
کمی پودر نارگیل
خلال بادام و پسته برای تزئین عالیه
حالا نوش جان!