Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کاچی هفت دخترون

دستور تهیه کاچی هفت دخترون

کد رسپی: 1070227

شما هم کاچی دوست دارین؟ اونم کاچی که متعلق به هفت دخترتون باشه!

اسامی غذاهای بومی ایران تفکربرانگیزه! آدم به این فکر می‌کنه که چه فلسفه‌ای پشت این نامگذاری هست.

کاچی هفت دخترون از جمله دسرهای خوب و مقوی بین ایرانی‌ها است. این غذا رو میشه برای وعده صبحانه یا ماه رمضان به وقت افطار میل کرد.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

آرد گندم
2 فنجان
کره
3 قاشق غذاخوری
زعفران
2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

فراهم کردن کاچی کار چندان سختی نیست، یه جورایی شبیه حلوا رقیقه.

اول از همه آرد الک شده رو در ماهیتابه حرارت می‌دیم تا بوی خامی گرفته بشه.

کره رو اضافه میکنیم و اجازه نمیدیم رنگ آرد تیره بشه.

آرد رو میذاریم کنار تا کمی سرد بشه

آب رو کم کم به آرد اضافه می‌کنیم و کم کم هم می‌زنیم تا یکدست بشه

روی شعله با حرارت پایین قرار بدین

زعفران رو اضافه کنید

شکر و گلاب رو هم اضافه کنید

مرحله 2

به هم زدن ادامه بدین.

یادتون باشه که کاچی با حلوا فرق داره و باید رقیق باشه.

مخلوط که یکدست شد از روی حرارت بردارین.

خنک که شد تو کاسه کوچولوهای چینی یا بلوری سرو کنید.

کمی پودر نارگیل

خلال بادام و پسته برای تزئین عالیه

 

حالا نوش جان!

 

ارزش غذایی:

1120
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم