Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی آش سماق اصفهانی

دستور تهیه آش سماق اصفهانی

کد رسپی: 1070216

سماق ادویه‌ای مهم برای سلامت کبد، پوست و دارای خاصیت ضد سرطانی است. آش سماق در اصفهان هم کم طرفدار ندارد! اگر به تازگی آزمایش دادین و متوجه کلسترول بالا شدین، حتما سماق رو در زنجیره چاشنی غذایی خودتون بگنجانید. بریم ببینیم چطور با رسپی آش سماق در جانبو مگ میشه فشار و چربی خون رو کنترل کرد.  طعم قالب این غذا ترشه و با گوشت چرخ کرده،برنج  و سماق مهیا میشه. با ما تا انتها و رسپی آش سماق اصفهانی در جانبو مگ همراه باشین.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 18 مرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

برنج سفید
2 فنجان
گوشت چرخ کرده
300 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

پیشبند ببندید و موزیک ملایم پلی کنید.

سماق رو خیس کنید.

برنج رو با آب جوش روی حرارت به مرحله پخت برسونید.

گوشت چرخ کرده رو با نمک و زردچوبه و فلفل چنگ بزنید، قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید.

سبزی معطر که شامل جعفری، تره، ترخون، گشنیز و نعناع رو شسته و حسابی ریز خرد کنید و به برنج اضافه کنید.

مرحله 2

سماق رو از صافی رنگ کنید، آب سماق باید قرمز رنگ باشه، به برنج و سبزی اضافه کنید.

گوشت قلقلی‌ها هم باید به جمع ملحق بشن.

پیازداغ رو هم همچنین.

بزارید حدود نیم ساعت غل بزنه.

یه نفس عمیق بکشید.

بوی آش دراومد!

بوی سبزی و سماق و برج حس خوبی بهتون خواهد داد.

نوش جان!

 

یادتون باشه که زیاده روی در مصرف سماق موجب پایین امدن قند خون میشه و در نتیجه مصرف شیرینی‌جات رو بالا میبره.

ارزش غذایی:

1706
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم