لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تو این مقاله رسپی جانبو قراره یه غذای 200 ساله رو بهتون آموزش بدیم. شله بریان از ترکیب گوشت و برنج هست که در گذشته بیشتر از الان تناول میشده.
شله بریان با طعم زیره سیاه که خواص خوبی از جمله آهن رو داره یکی از خوراکهای خوب در سفر به اصفهان خواهد بود.
البته بهتون پیشنهاد میکنیم که شله بریون زیره رو طبق دستور جانبو مگ در خانه درست کنید تا از زندگی لذت بیشتری ببرید.
برنج نیم دانه رو خیس کنید.
گوشت رو با پیاز، زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید.
چند پیمانه آب بریزید و 2 ساعت زمان بدهید تا گوشت کامل بپزد.
پس از پخت استخوان رو از گوشت جدا کنید و در همان قابلمه، برنج و نمک رو اضافه کنید تا در کنار هم آمیخته و پخته بشن. هرازگاهی هم از سر مراقبت و دلتنگی غذا رو هم بزنید.
آب گوشت که کم شدف زیره سیاه کرمان رو اضافه کنید
آب مخلوط گوشت و برنج که تمام شد مواد رو با گوشتکوب برقی یا دستی له کنید.
تبریک میگم! غذاتون آماده است!
تست کنید
اگر به نمک بیشتری نیاز داره حتما این کار رو بکنید.
برای تزئین غذا از پودر خوش عطر دارچین استفاده کنید.
نوش جان!
این غذا برنج داره و به همین دلیل بدون نان سرو بشه برای سلامتی بهتره.