Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی شله بریون زیره

دستور تهیه شله بریون زیره

کد رسپی: 1070211
5.0 (3)
1 دیدگاه

تو این مقاله رسپی جانبو قراره یه غذای 200 ساله رو بهتون آموزش بدیم. شله بریان از ترکیب گوشت و برنج هست که در گذشته بیشتر از الان تناول میشده.  

شله بریان با طعم زیره سیاه که خواص خوبی از جمله آهن رو داره یکی از خوراک‌های خوب در سفر به اصفهان خواهد بود.

البته بهتون پیشنهاد می‌کنیم که شله بریون زیره رو طبق دستور جانبو مگ در خانه درست کنید تا از زندگی لذت بیشتری ببرید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 19 مهر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
40 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

گوشت بره
150 گرم
برنج سفید
1 فنجان
پیاز
1 عدد متوسط
زیره
5 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برنج نیم دانه رو خیس کنید.

گوشت رو با پیاز، زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید.

چند پیمانه آب بریزید و 2 ساعت زمان بدهید تا گوشت کامل بپزد.

پس از پخت استخوان رو از گوشت جدا کنید و در همان قابلمه، برنج و نمک رو اضافه کنید تا در کنار هم آمیخته و پخته بشن. هرازگاهی هم از سر مراقبت و دلتنگی غذا رو هم بزنید.

مرحله 2

آب گوشت که کم شدف زیره سیاه کرمان رو اضافه کنید

آب مخلوط گوشت و برنج که تمام شد مواد رو با گوشتکوب برقی یا دستی له کنید.

تبریک میگم! غذاتون آماده است!

تست کنید

اگر به نمک بیشتری نیاز داره حتما این کار رو بکنید.

برای تزئین غذا از پودر خوش عطر دارچین استفاده کنید.

نوش جان!

 

این غذا برنج داره و به همین دلیل بدون نان سرو بشه برای سلامتی بهتره.

ارزش غذایی:

727
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
3 امتیاز ثبت شده
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0