Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی یخمه ترش اصفهان

دستور تهیه یخمه ترش اصفهان

کد رسپی: 1070201

اصفهانی‌ها به گوشت شیرین شده گویا علاقه‌مند هستن. اینطور که از لیست خوراک‌های اصفهونی برمیاد، شکر و زعفران و گوشت مثل خورش ماست تم اصلی محسوب می‌شود. یخمه ترش هم برخلاف ظاهرش طعم شیرینی دارد و بین اهالی اصیل این استان پرطرفدار است. پیشنهاد می‌کنیم یخمه ترش اصفهان رو در سفر به این شهر تست کنید، و یا در منزل برای حال بهت طبق رسپی جانبو درست کنید. با ما همراه باشید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 09 اردیبهشت 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
80 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

گوشت بره
250 گرم
آلو (کم رطوبت)
1 فنجان
زردآلو خشک کم رطوبت
1 فنجان
به
2 عدد متوسط
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

گوشت رو همراه با کمی آب و زردچوبه داخل قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم بذارید تا به جوش بیاد و گوشت نیم‌ پز شود.

آلو ها را از قبل خیس کنید تا نرم شود و بعد با  برگه زردآلو و به خرد شده به گوشت اضافه کنید تا آلوها هم نیمه پخته شوند.

حالا برنج رو با نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و بزارید با هم خلوت کنن تا خوب بپزد.

مرحله 2

بعد از پخت کامل، همه مواد رو با گوشتگوب بکوبید و هسته آلوها رو هم جدا کنید.

این بخش عجیب و خوشمزه ماجراست!

شکر رو اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا دانه‌ها آب بشوند.

یخمه ترش جانبو آماده است!

نوش جان!

ارزش غذایی:

1653
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم