لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تاس کباب یکی از غذاهای خواستنی ایرونیه که در همه جای کشور با توجه به اقلیم هر ناحیه به سبک خاصی تهیه میشه. افرادی که هنوز لب به تاس کباب نزدن با شنیدن اسم این غذا ممکنه به اشتباه فکر کنن که قراره یه خوراک کبابی داشته باشن که اینطور نیست. با سفارش تاس کباب با یک بشقاب خوراک آب پز شده مواجه خواهید شد. در تاس کباب اردبیلی از گوشت گوسفندی تکهای و سبزیجات استفاده میشه. در برخی نقاط هم میوههایی مثل به و آلو رو هم به کار میبرن. این غذا حاوی پروتئین و فیبر هست. بریم ببینیم با جانبو چطور میتونیم تاس کباب اردبیلی درست کنیم!
نکته
بر حسب ذائقهای که دارید میتونید هویج، آلو و به رو نسبتا درشت خرد و به غذا اضافه کنید.
نیمی از پیازها رو نگینی خرد کنید و تفت بدید.
رنگ پیاز که طلایی شد، تکههای گوشت رو همراه با ادویه و سماق (برای طعمدهی هضم بهتر غذا) تفت بدید.
بخشی دیگر از پیازها رو به صورت نازک و حلقهای کات کنید و روی گوشت نیمه تفت داده شده بریزید (این حرکت در خوشمزگی و جذابیت تاس کباب موثره)
آب رو اضافه کنید و اجازه بدید تا 2 ساعت خوب بپزه.
بعد از اینکه مطمئن شدید گوشت کاملا پخته، سیب زمینی رو در سایز متوسط برش بدید و به تاس کباب اضافه کنید.
نمک یادتون نره.
غذاتون آمادهس.
نوش جان!