Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی تاس کباب اردبیلی

دستور تهیه تاس کباب اردبیلی

کد رسپی: 1070118

تاس کباب یکی از غذاهای خواستنی ایرونیه که در همه جای کشور با توجه به اقلیم هر ناحیه به سبک خاصی تهیه میشه. افرادی که هنوز لب به تاس کباب نزدن با شنیدن اسم این غذا ممکنه به اشتباه فکر کنن که قراره یه خوراک کبابی داشته باشن که اینطور نیست. با سفارش تاس کباب با یک بشقاب خوراک آب پز شده مواجه خواهید شد.  در تاس کباب اردبیلی از گوشت گوسفندی تکه‌ای و سبزیجات استفاده میشه. در برخی نقاط هم میوه‌هایی مثل به و آلو رو هم به کار میبرن. این غذا حاوی پروتئین و فیبر هست. بریم ببینیم با جانبو چطور می‌تونیم تاس کباب اردبیلی درست کنیم!

نکته

بر حسب ذائقه‌ای که دارید می‌تونید هویج، آلو و به رو نسبتا درشت خرد و به غذا اضافه کنید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 01 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

گوشت بره
500 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
6 عدد متوسط
سیب زمینی
300 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

نیمی از پیازها رو نگینی خرد کنید و تفت بدید.

رنگ پیاز که طلایی شد، تکه‌های گوشت رو همراه با ادویه و سماق (برای طعم‌دهی هضم بهتر غذا) تفت بدید.

بخشی دیگر از پیازها رو به صورت نازک و حلقه‌ای کات کنید و روی گوشت نیمه تفت داده شده بریزید (این حرکت در خوشمزگی و جذابیت تاس کباب موثره)

آب رو اضافه کنید و اجازه بدید تا 2 ساعت خوب بپزه.

مرحله 2

بعد از اینکه مطمئن شدید گوشت کاملا پخته، سیب زمینی رو در سایز متوسط برش بدید و به تاس کباب اضافه کنید.

نمک یادتون نره.

غذاتون آماده‌س.

نوش جان!

ارزش غذایی:

2034
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم