Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی آبگوشت بزباش اردبیلی

دستور تهیه آبگوشت بزباش اردبیلی

کد رسپی: 1070115

در فرهنگ دهخدا آمده " آبگوشت بزباش خوراکی است که از سبزی و پسته آماده شده باشد". این آبگوشت میان تهرانی‌ها هم رایجه و جزو غذاهای اصیل به شمار میره. بزباش در شهرهای آذری زبان مثل اردبیل هم هواداران خاص خودش رو داره. این غذا مناسب افراد گوشتخوار و علاقه‌مند به غذاهای آبکی و تیلیتی است. به طور معمول گوشت این غذا در قالب گوشت کوبیده سرو می‌شود. بریم آبگوشت بزباش اردبیلی رو با جانبو درست کنیم. همراه ما باشین.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 30 اردیبهشت 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
300 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

لوبیا چیتی
1 فنجان
لوبیا سفید
1 فنجان
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
پیاز
2 عدد متوسط
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
گوشت بره
500 گرم
فلفل دلمه ای سبز
4 عدد متوسط
تره فرنگی
3 عدد متوسط
جعفری
1 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

خب قراره یه آبگوشت متفاوت درست کنیم.

اول از همه حبوبات رو خیس می‌کنیم و با مقداری آب میزاریم پخته بشه.

در انتهای پخت کمی نمک اضافه می‌کنیم، این کار حدودا 2 ساعت زمان می‌بره که البته به جنس حبوبات هم بستگی داره.

حالا نوبت به گوشت و پیاز میرسه که با هم تفت میدیم و میزاریم 3 ساعت بپزه.

2 ساعت که از قراردادن گوشت روی اجاق گذشت، رب، گوجه فرنگی تازه، نمک، فلفل سبز تازه، فلفل سیاه و سبزی رو به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله 2

چهل و پنج دقیقه که سبزیجات رو با گوشت و حبوبات کاملا پخته مخلوط کردیم، غذا رو می‌چشیم و اگر کم و کسری نداشت، زیر شعله رو خاموش می‌کنیم.

تو یه کاسه خوشگل سرو کنید.

روی غذا رو با پیازداغ تزئین کنید.

نون سنگک و ماست چکیده با خیار یادتون نره.

 

ارزش غذایی:

2545
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم