لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
خورش هویج متعلق به نواحی آذربایجان ایران زمین هست. بنابراین در اردبیل و تبریز و ارومیه اسم این خورش در منو کافه رستورانهای بومی دیده میشود. اصل این غذا گوشت و هویجه و برای اونهایی که علاقه چندانی به غذای شیرین ندارن چندان پیشنهاد نمیشه. در عوض برای من و تویی که عاشق غذاهای شیرین و ملس با پلو هستیم یه گزینه اشتها برانگیزه! در ادامه جانبو مگ دستور تهیه خورش هویج اردبیلی رو با هم میبینیم.
بهتره پیاز رو رنده کنید، تو روغن تفت بدید، تکههای گوشت رو اضافه کنید، رنگ گوشت که تغییر کرد، زردچوبه بزنید و کمی آب بریزید تا بپزه
تو یه قابلمه یا ماهیتابه دیگه هویج رو خلالی خرد کنید و کمی تفت بدید
اجازه ندین بیش از حد حرارت ببینیه، چون از خاصیت و طراوتش کم میشه
تکههای گوشت رو اضافه کنید و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه به فرآیند سرخ کردن ادامه بدید، فلفل سیاه و ادویه رو اضافه کنید
آب رو بریزید تا پخت گوشت شروع بشه
حدود نیم ساعت بعد، هویج رو اضافه کنید
در قابلمه رو بزارید تا مواد به مرحله پخت کامل برسن
پس از اطمینان از پخت گوشت و هویج، آلو، نمک و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم و میزاریم قل بخوره. آمادهس!
این غذا با برنج سفید معمولا سرو میشه.
اینم خورش هویج اردبیلی با برنج زعفرونی و دوغ آبعلی
نوش جان!