Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی ترشی قورمه اردبیل

دستور تهیه ترشی قورمه اردبیل

کد رسپی: 1070109
4.0 (1)
بدون دیدگاه

ترشی قورمه  هم از اون دسته غذاهای خوب متعلق به اردبیل هست که تقریبا هر سلیقه می‌پسنده. این غذا از ترکیب گوشت تکه‌ای گوسفند یا گوساله، لوبیا چشم بلبلی و آلو خورشتی مهیا میشه. عنوان ترشی برای این رسپی به دلیل حضور محترم آلو و آبغوره در خورش هست. مردم این غذا رو با برنج سرو می‌کنن. بی‌شک طعم خوشمزه‌ای می‌تونه داشته باشه. بریم با جانبو مگ برای تهیه ترشی قورمه اردبیل آماده بشیم.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 21 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

پیاز
1 عدد متوسط
لوبیا چشم بلبلی
1 فنجان
گوشت بره
250 گرم
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
آلو خشک شده (کم رطوبت) خورشتی
1 فنجان
دارچین
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
زعفران
2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1
  • پیاز رو رنده کنید و با کمی روغن تا جایی که آب پیاز کشیده بشه تفت بدید
  • تکه‌های گوشت رو اضافه کنید و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه به فرآیند سرخ کردن ادامه بدید، فلفل سیاه و ادویه رو اضافه کنید
  • مواد رو به سمت دیواره‌های قابلمه رهنمون کنید و رب رو با روغن وسط قابلمه تفت بدید
  • بزارید رنگ سرخ رب دربیاد
  • همه مواد رو با هم مخلوط کنید
  • لوبیا چشم بلبلی که یکساعت در آب خیس کرده‌اید رو به محتوا اضافه کنید
  • اگر هم فرصت خیساندن نداشتین می‌تویند لوبیا رو اول نیم پز کنید و بعد وارد ماجرا کنید
  • آب جوش رو بریزید و در قابلمه رو بزارید تا به حال خودش بجوشه

 

مرحله 2
  • پس از اطمینان از پخت گوشت و لوبیا، زعفران دم کرده، نمک، آلو و آبغوره رو اضافه بکنید و بزارید کمی بجوشه
  • وقتی که چاشنی به ذات غذا رسوخ کرد، زیر شعله رو خاموش کنید
  • برنج رو بیارید

شوید پلو، سبزی پلو و یا برنج سفید هم مناسبه این خورشته.

سبزی خوردن کنار این غذا هارمونی خوشمزه‌ای داره.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1495
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0